Ποιοι Είμαστε

Chic Travel

Ο ταξιδιώτης στο επίκεντρο !!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για άλλους είναι απόπειρα να μετατρέψουν το όνειρο σε πραγματικότητα. Και για άλλους απλά τρόπος ζωής. Όλα αυτά αποτελούν και τη φιλοσοφία μας καθώς σχεδιάζουμε , οργανώνουμε και πραγματοποιούμε οι ίδιοι τις εκδρομές και τα ταξίδια μας με ιδιόκτητο πολυτελές λεωφορείο, επιδιώκοντας να διευρύνουμε συνεχώς τους ορίζοντές μας με νέους προορισμούς. Σκοπός μας πάντα είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Οι δραστηριότητες του γραφείου μας καλύπτουν την οργάνωση των ομαδικών εκδρομών, οδικών και αεροπορικών, καθώς επίσης μεμονωμένων,  συλλόγων, εταιριών, μαθητών. Επειδή όμως κάθε ταξίδι έχει μυστικούς προορισμούς που ο ταξιδιώτης δε γνωρίζει… επειδή το ταξίδι είναι που μετράει και όχι τόσο το να φτάσεις στον προορισμό… είναι η μεγάλη παρέα του CHIC TRAVEL που προτείνει και τελικά πολλές φορές αποφασίζει αυθόρμητα ποιος θα είναι ο επόμενος τόπος που θα ανακαλύψει, συμμετέχοντας με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα στην κατάκτηση του νέου στόχου!

destination-berlin-02
destination-netherlands-01
destination-belgrade-06
destination-sydney-04
destination-new-york-04
destination-puerto-rico-01
destination-belgrade-05

To Όραμα Μας

Η οικογένεια Αντωνόπουλου ασχολείται από το 1968 συνεχώς μέχρι σήμερα με τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Πρώτος ξεκίνησε ο Μιχαήλ Αντωνόπουλος ο οποίος μετέδωσε στο γιό του και σημερινό ιδιοκτήτη του Chic Travel Αντωνόπουλο Χρήστο την αγάπη του για το καλό ταξίδι.

Το Chic Travel δημιουργήθηκε το 1988 από τον Χρήστο Αντωνόπουλο . Έχοντας σαν εφόδια την συσσωρευμένη πολυετή εμπειρία και γνώση του πατέρα του Μιχαήλ Αντωνόπουλου, με διαρκή αναζήτηση για νέα δεδομένα στο χώρο και με γνώμονα πάντα την καλύτερη κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών του κοινού, κατόρθωσε να πετύχει μια σταθερά ανοδική πορεία και να εδραιώσει τη θέση του στην αγορά της Θεσσαλίας στην οποία δραστηριοποιείται με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας.

Chic Travel Team

Μια Ομάδα Μια Οικογένεια
Χρήστος Αντωνόπουλος
O ιδιοκτήτης, σχεδιαστής των εκδρομών μας και οδηγός του γραφείου μας.
Eυαγγελία Μπιμπίκου
Η δημιουργός όλου του Backstage των εκδρομών.
ΣτέλλαΤύμπα
Ταξιδεύοντας από πολύ μικρή μαζί μας, ενδειξε το ενδιαφέρον της για τα ταξίδια!
Ελάτε να γνωριστούμε
Επισκεφτείτε το πρακτορείο μας ή απλώς στείλτε μας ένα email όποτε θέλετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Address
Ασκληπιού 32,
Τρίκαλα 42131,
Call us
2431 0 22428
2431 0 35577
6977589449
Write us
info@chictravel.com.gr

Aγαπάτετα Ταξίδια?

Ήρθατε στο σωστό μέρος. Εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να λάβετε ταξιδιωτική έμπνευση, μοντέρνους προορισμούς και εκπληκτικές προσφορές στα εισερχόμενά σας.

     

    www.chictravel.com.gr   |   info@chictravel.com.gr   |   2431022428   |   2431035577  |  facebook  |  instagram