ΤΙΜΗ
€620€ ΑΝΑ person
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
8 Hμέρες 19-26/07/2024
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Greece
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 • ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Τι περιλαμβάνει

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Συγκέντρωση στο χώρο της πλατείας του ΟΣΕ και αναχώρηση στις 12:00 το μεσημέρι για το λιμάνι του Πειραιά .
Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Ρόδος - Πειραιάς σε Deck
 • Ασφάλεια TOUR OPERATOR
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
 • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 • • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Το Φόρο Διαμονής
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ: €250 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΙΚΛΙΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ: €50 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΔΙΚΛΙΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ: €70 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ: €50 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ/ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ: €30 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: €60 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ: €30
 • 1η MEΡΑ
 • 2η ΜΕΡΑ
 • 3η ΜΕΡΑ
 • 4η ΜΕΡΑ
 • 5η ΜΕΡΑ
 • 6η ΜΕΡΑ
 • 7η ΜΕΡΑ
 • 8η ΜΕΡΑ
1η MEΡΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΟΔΟΣ

Συγκέντρωση  στο  χώρο  της  πλατείας του ΟΣΕ και  αναχώρηση στις  12:00  το μεσημέρι για το λιμάνι του Πειραιά .Περνώντας  από  Καρδίτσα , Δομοκό, Λαμία, Καμένα Βούρλα , Εθνική  οδό και με τις  απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε  στο λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη και επιβίβαση στο Blue Star Ferries  και  απόπλους για Ρόδο στις 18:00 το απόγευμα. Διανυκτέρευση   στο πλοίο.

2η ΜΕΡΑ

ΡΟΔΟΣ

Άφιξη  στην  όμορφη  Ρόδο στις 07.00 περίπου. Επιβίβαση   στο λεωφορείο και στη  συνέχεια θα  μεταφερθούμε στην πόλη για να αρχίσει  η  ξενάγηση μας. Αρχικά  θα  θαυμάσουμε  το  γραφικό Μανδράκι  με το  υπέροχο   ενυδρείο, το  αρχαίο στάδιο και το μοναδικό   πανόραμα  της Ρόδου από το  λόφο  του  Μόντε  Σμιθ.  Στην  συνέχεια θα  περπατήσουμε   στη  μεσαιωνική  παλαιά πόλη, όπου  θα  έχουμε  την ευκαιρία να δούμε το  παλάτι  του  Μεγάλου  Μαγίστρου στην  Βορειοδυτική  γωνιά  της  πόλης  καθώς  και  την περίφημη οδό των Ιπποτών, όπου θα δούμε  τα ιπποτικά  κτίρια  του 14ου αιώνα. Στους χώρους  του Παλατιού  φιλοξενούνται  εκθέσεις και  πραγματοποιούνται διάφορες  πολιτιστικές  εκδηλώσεις. Ολοκληρώνοντας  την ξενάγηση μας στην πόλη θα μεταφερθούμε στην Ακρόπολη της Ρόδου. Θα κάνουμε και εδώ την ξενάγηση μας και στη συνέχεια  θα καταλήξουμε  στο Φαληράκι για το μεσημεριανό φαγητό και για το μπάνιο μας. Επιστροφή  στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος  χρόνος το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

Μετά  το  πρωινό  μας, η  σημερινή  μας  μέρα είναι ελεύθερη στην διάθεση των εκδρομέων, να την αξιοποιήσει όπως  νομίζει  καλύτερα   ο καθένας. Εμείς σας  προτείνουμε  προαιρετικά  ημερήσια  θαλάσσια  εκδρομή  στο πανέμορφο  και  γραφικό  νησάκι της Σύμης, με την περίφημη εκκλησία του Αγίου Πανορμίτη. Η πρωτεύουσα  του νησιού αποτελείται  από την Άνω Σύμη  και το Γιαλό. Σπίτια αναπτύσσονται  κλιμακωτά από  το  λιμάνι στους λόφους  κατά γειτονιές με γκρίζα βράχια ενδιάμεσα. Στην είσοδο  του λιμανιού  εντυπωσιάζει  ο  πύργος του Ρολογιού .Εδώ η περιοχή  λέγεται Μουράγιο. Η πλαγιά  όπου  βρίσκεται  το Δημαρχείο λέγεται  Μαυροβούνιο  και δίπλα είναι  οι  συνοικίες Χαράνι, Κάμπος, Πάνω Χωριό. Όλες οι περιοχές  είναι ενωμένες και απλώνονται  αμφιθεατρικά  στο  λιμάνι. Όλη  η Σύμη έχει χαρακτηριστεί διατηρητέα. Τα σπίτια είναι  διώροφα ή τριώροφα,  ακολουθούν  την ίδια αρχιτεκτονική   και  συνθέτουν  έναν από  τους  πιο  όμορφους  παραδοσιακούς  οικισμούς  της Χώρας. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Ρόδο για ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ

ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΚΑΜΕΙΡΟΣ - ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ - ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ - ΚΡΕΜΑΣΤΗ

Μετά  το  πρωινό μας  θα γνωρίσουμε ένα νέο  τμήμα του νησιού. Θα  επισκεφθούμε  τη Φιλέρημο  ένα  από τα  κύρια  τουριστικά  αξιοθέατα  του  νησιού, με το θαυμαστό  μοναστήρι της Παναγίας  της Φιλέρημου. Ακριβώς  απέναντι  από την είσοδο του Μοναστηριού, είναι  η  είσοδος  της οδού  του Μαρτυρίου. Είναι ένας λιθόστρωτος  δρόμος όπου υπάρχουν  δεξιά και αριστερά  μπρούτζινες  απεικονίσεις  των  Παθών  του Ιησού και της ανάβασής  του στο  Γολγοθά.  Στη συνέχεια θα  επισκεφθούμε την κοιλάδα με τις πεταλούδες και την ξεχασμένη για αιώνες αρχαία  Κάμειρο - την Πομπηία  της Ρόδου. Ακολουθεί  το  μπάνιο μας και  επιστροφή στην πόλη της Ρόδου. Στην επιστροφή μας προς την πόλη θα περάσουμε από τους τους οικισμούς Παραδείσι και Κρεμαστή. Το Παραδείσι απλώνεται κατά μήκος του δρόμου  και έχει  μεγάλη  κίνηση λόγω του Αεροδρομίου που βρίσκεται στην περιοχή και η Κρεμαστή είναι ένας από τους ομορφότερους οικισμούς της Ρόδου.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος απόγευμα για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤO ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Αφού  πάρουμε  το  πρωινό  μας, μεταφορά στο λιμάνι της Ρόδου και αναχώρηση για το Καστελόριζο. Το γλυκό αυτό νησάκι, που λόγω της ιδιαίτερης θέσης του σπάνια περιλαμβάνεται με ακρίβεια στους χάρτες της Ελλάδας, είναι ένας πανέμορφος τόπος που όσο απομακρυσμένος είναι , τόσο κοντά τον έχουμε στην καρδιά μας. Φτάνοντας λοιπόν στο νησί ,θα κάνουμε ένα περίπατο στον διατηρητέο οικισμό κατά μήκος της προκυμαίας για να δούμε τα παραδοσιακά, δίπατα και τρίπατα αρχοντικά με τις πολύχρωμες προσόψεις. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε το κτίριο της Σαντραπείου Αστικής Σχολής (1903) και δίπλα του θα δούμε τον Μητροπολιτικό Ναό των Κωνσταντίνου και Ελένης (1835), µε τον οποίο συνδέεται µε µία αυλή, στην οποία υπάρχει ένα µοναδικής τέχνης ασπρόμαυρο βοτσαλωτό. Θα ανηφορήσουμε έπειτα (όποιος το επιθυμεί) για τον λαξευμένο στους πρόποδες του Κάστρου, Λυκιακό Τάφο του 4ου αι. π.Χ, καθώς και το Αρχαιολογικό & Λαογραφικό Μουσείο στη δυτική απόληξη του Κάστρου του Αγ. Νικολάου. Τέλος χρόνος ελεύθερος για καφέ, φαγητό ή βόλτα. Τέλος παίρνουμε το πλοίο που θα μας επιστέψει στη Ρόδο. Άφιξη στη Ρόδο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.                                                                                                                                        

6η ΜΕΡΑ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

Πρωινό  και  αμέσως  αναχωρούμε  ξανά για το λιμάνι της Ρόδου και αναχώρηση σήμερα για το νησί της Χάλκης. Το νησί της Χάλκης είναι ένα υπέροχο μικρό νησάκι που βρίσκεται στα Δωδεκάνησα. Παραμένει ανέγγιχτο από την εμπορικότητα και τον μαζικό τουρισμό και έχει χαρακτηριστεί ”κέντρο της φιλίας και της ειρήνης των νέων”. Φτάνοντας στην πρωτεύουσα του νησιού θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθείτε στα στενά σοκάκια, να φάτε της τοπικές νοστιμιές και αν θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας, στην παραλία Πόνταμος που είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια και η μοναδική με αμμουδιά, μπορείτε να το χαρείτε. Το απόγευμα επιστροφή στη Ρόδο και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ

ΡΟΔΟΣ - ΛΙΝΔΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΕΝ ΠΛΩ)

Μετά  το  πρωινό   μας  αναχωρούμε  αμέσως   για την Λίνδο. Αφού  διασχίσουμε  τις  όμορφες τοποθεσίες  Καλλιθέα  με τις  παλαιές  ιαματικές  πηγές, το Φαληράκι, την Αφάντου και  τον Αρχάγγελο, φθάνουμε στην  κατάλευκη  Λίνδο με την Αιγαιοπελαγίτικη  ομορφιά και  την επιβλητική  της Ακρόπολη με την  πανάρχαια ιστορία της. Η  Λίνδος  οφείλει την  ύπαρξη της  σε αυτόν  τον  τριγωνικό  βράχο που υψώνεται  στην μέση  σαν  ύμνος στην ιδιοτροπία της φύσης. Σε αυτόν  τον  βράχο  αιώνες  τώρα ανεβοκατεβαίνουν  οι  προσκυνητές ευτυχείς  που πήραν  μέρος σε αυτήν την  αιώνια  μυσταγωγία, που  μόνο ο ελληνικός  πολιτισμός   ξέρει  να χαρίζει. Ελεύθερος χρόνος  για περιήγηση και  ξενάγηση  στις αρχαιότητες   της Ακρόπολης αλλά και  να  απολαύσετε  τη Λίνδο. Ενδιάμεσα θα επισκεφθούμε και την Ιερά Μονή Τσαμπίκα. Αφού  τελειώσει   η επίσκεψη  μας, επιστρέφουμε  στην πόλη και κατευθυνόμαστε στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 17,00 μ.μ. Διανυκτέρευση εν πλω.

8η ΜΕΡΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΤΡΙΚΑΛΑ

Νωρίς το πρωί φθάνουμε  στον Πειραιά. Επιβίβαση  στο λεωφορείο και  αμέσως αναχωρούμε  για τα Τρίκαλα. Με τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ, φαγητό και ξεκούραση φθάνουμε  αργά το βράδυ  στην πόλη μας.

More about Greece

From €ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
7 Ημέρες 16 - 22 / 08 / 24
From €ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ
4 Ημέρες 26 - 29/09/2024 Δεκτά τα δελτία εκδρομικού προγράμματος του ΟΓΑ
From €680€
8 Ημέρες 01 - 08 / 08 / 24
From €830
9 Ημέρες Από 10 - 18/08/24
From €110
2 Ημέρες 18 - 19 / 05 / 24
Early booking έως 31/07 650€
From €680€
Share on social networks
 

www.chictravel.com.gr   |   info@chictravel.com.gr   |   2431022428   |   2431035577  |  facebook  |  instagram